Home Poetsmateriaal Autolak spray

Kras op je lak? verwijder 'm binnen 15 minuten

Kleine krasjes in je lak verwijder je voortaan gewoon zelf. Je kent ze wel, van ringen bij de deurgrepen, sleutelkrasjes bij de kofferbakklep of kleine steenslagschade. Als je dit laat doen kost dit je een hoop geld en ben je je auto een paar dagen kwijt.

Lakstift of spray?


Nu kan je dat eenvoudig zelf! niks opschuren, grondlaag aanbrengen, spuiten, poetsen en kleurlak aanbrengen. Al deze handelingen zitten nu een een spuitbus. Het is een 4-in-1 reparatielak. Het hecht op bijna alle materialen, droogt in 15 minuten, beschermt en is op kleur. Ideaal dus. Voor kleine lakschades kun je het beste een lakstift gebruiken. Even het beschadigde deel goed schoonmaken en vervolgens kun je direct met de punt van de stiftover de kras of beschadiging heen.

lakschade zelf herstellen
Zelf lakschade verwijderen binnen 15 minuten!


Geen voorbehandeling 

De sneldekkende spuitlak kan zonder voorbehandeling direct worden aangebracht op blanke aluminium, kunststof, De sneldekkende spuitlak kan zonder voorbehandeling direct worden aangebracht op blanke aluminium, kunststof, polyester. Ook of licht gecorrodeerde oppervlakken vormen geen probleem. De lakspray heeft een zijdeglans uitstraling. Wel zo makkelijk, ga altijd te werk in een zoveel mogelijk stofvrije ruimte.Kras in autolak verwijderen?

Laten we wel eerlijk zijn: dit soort diepe krassen ga je met geen enkele krasverwijderaar wegwerken. Enige oplossing hier het het deels overspuiten van de auto. Dit gaat bekoorlijk in de papieren lopen... 

Echter wat als je niets doet? Dan is de kans aanzienlijk dat de weersinvloeden op termijn op het 'kale' metaalwerk gaat inwerken. Gevolg: roestvorming.

Verf,- en lakherstelkits zijn prima om oppervlakkige krassen en/of lakschades weg te werken. De schade wordt veelal veel minder zichtbaar en je brengt bovendien een beschermlaagje aan waardoor roestvorming veel minder vrij spel krijgt. Het aanbrengen kan iedereen. Kind kan de was doen!

krassen verwijderen
Autokrassen verwijderen via 1 spuitbus.

Uitdeuken zonder spuiten

Als je tijdens het aanbrengen van de spuitlak kleine deukjes tegen komt, waar de lak nog in tact is kun je deze laten verwijderen door een bedrijf dat uitdeuken zonder te spuiten kan doen. Binnen het uur is je auto dan weer helemaal deukvrij. Een goede autoverzorging begint uiteraard bij jezelf, het regelmatig wassen en poetsen van je auto voorkomt een dof uitziende autolak. Hele kleine krasjes poets je ook weg met een spons. Overige auto onderhouds artikelen vind je ook op tuning-gids.nl


Menutuning-gids.nl
Gerelateerd
Auto in wax zetten
autowax - praktische auto waxen tips: lees en leer!
Auto poetsmachine
Poetsmachine - informatie over een autopoetsmachine en auto verzorging
Auto poetsmiddelen
Auto wassen en waxen informatie, overzicht van autowas tips
Autowax
Autoverzorging autowax informatie, overzicht van autowax soorten
Auto wassen
Was jij je auto op de juiste manier? Lees hier onze tips!
Meer
Alle Poetsmateriaal artikelen lees je hier

Ook leuk
saharazand van auto wassen Auto wassen na Saharazand: volg dit stap-voor-stap autowas plan en voorkom extra krassen
Beslagen ruiten Beslagen ruiten kun je voorkomen! (via deze tips)
Droogijs reiniging auto Droogijs reinigen auto: de auto wordt écht brandschoon
Vogelpoep auto Vogelpoep en insecten op je auto… tips voor je autolak!
Auto wassen zonder water Je auto wassen zonder water? Zo werkt het!

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl