Home Multi-reinigers Autowax

Autoverzorging autowax: sonax, motip, valma

Voor de verzorging van je auto gebruik je autowaxen. Deze zorgen ervoor dat kleine krasjes verdwijnen.

Commandant is de grootste lijn van traditionele hoogwaardige auto cleaners en polishes in Nederland, zowel voor de vakman als voor de Doe- Het- Zelver. Hoe lager het nummer, des te sterker de polijstende werking.

Commandant 3

Commandant 3 is een zeer krachtige polijstpasta, ideaal voor het handmatig verwijderen van spuitnevel en het laten glanzen van zeer sterk verweerde lak.

Commandant 3 bevat weinig oplosmiddel en is siliconenvrij. Het allerbeste resultaat wordt verkregen door na te behandelen met Commandant 5 Polish, ook de fijne oneffenheden worden hierdoor verwijderd. 

Voor een duurzame glans en bescherming staat vervolgens Commandant 7 Cream Wax garant.

auto-wax

Commandant 4

Commandant 4 Cleaner is het top product uit de productlijn. Het is uitermate geschikt om verweerde lak, ontstaan door vogeluitwerpselen, UV-licht of andere weers- en weg- omstandigheden, te reinigen en nieuwe glans te geven. Commandant 4 bevat een efficient slijpmiddel, waardoor ook krassen en verouderde lak effectief verwijderd kunnen worden. Ook geschikt voor (verouderde) metallic lakken. Voor de allerbeste glans en bescherming zorgt vervolgens een na behandeling met Commandant 7 Cream Wax.

Commandant 5

Commandant 5 is een milde polish die licht ver- weerde lakken weer laat glanzen. Ook kleine krasjes en poetskrasjes worden aangepakt. Commandant 5 maakt een ruwe lak weer glad en verwijdert aanslag. Door de water gebaseerde siliconenvrije en oplosmiddelarme samenstelling is Commandant 5 uitermate geschikt voor gebruik na spuitwerkzaamheden en ideaal als nabehandeling bij gebruik van Commandant 3 Rubbing Compound

 

Autowas turtle

Gevolgen voor je autoverzekering als je schade auto een getuned model is?

Commandant 7

Commandant 7 Cream Wax is een zachte cremige autowas. Cream Wax bevat Carnaubawas, bijenwas en siliconen, waardoor een langdurige glans en bescherming gegarandeerd wordt. Met slechts een minimale hoeveelheid slijpmiddel is deze was geschikt voor regelmatig gebruik en voor alle soorten lak. Ook voor nabehandeling van Commandant 4 en 5 is Commandant 7 Cream Wax uitstekend geschikt.

Commandant M4

Er is geen beter produkt voor machinale behandeling van verweerde autolakken dan Commandant M4. Commandant M4 verwijdert krassen en aanslag en geeft een fantastisch resultaat. Dit product is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het verwijderen van krassen van nagels en sleutels bij de handgrepen van deuren. Het maakt uw auto als nieuw.

De siliconenvrije en oplosmiddelarme samenstelling van Commandant M4 is geschikt voor alle soorten lakken. Commandant M4 bevat een hoog percentage bijzonder slijpmiddel dat zorgt voor een perfect glad resultaat, zelfs op metallic lakken.Voor gebruik van Commandant M4 de auto goed wassen. Gebruik een poets machine met poetsschijf (bij voorkeur een schapevacht) en laat de polish niet opdrogen tijdens het verwerken. Na gebruik de lak beschermen met een goede autowas, bijvoorbeeld Commandant 7 Cream Wax.

Commandant M5

Voor het verwijderen van lichte krasjes is Commandant M5 Scratch Remover de perfecte oplossing. Krasjes van wasstraten, nagels en takken ontsieren menig auto. Met Commandant M5 kunt u hier wat aan doen. Juist die kleine, maar venijnige krasjes die vaak grote delen van de auto bedekken, zijn uitstekend te behandelen met Commandant M5. Deze polish is speciaal ontworpen voor machinaal gebruik, wat resulteert in een nog mooier resultaat, maar het is ook met de hand te gebruiken.

Commandant M5 Scratch Remover is een mild polijstmiddel dat geschikt is voor alle soorten lak en gladde polyester oppervlakken. Door het milde polijstmiddel krijgt u een perfect glanzend resultaat.

Commandant M5 is makkelijk te gebruiken. Voor gebruik van Commandant M5 de auto goed wassen. Gebruik een poetsmachine met poetsschijf en laat de polish niet opdrogen tijdens het verwerken. Na gebruik de lak beschermen met een goede autowas, bijvoorbeeld Commandant Super Wax.

Commandant M7 Super Wax is een uiterst moderne was, die vrij is van oplosmiddelen. Commandant M7 Super Wax garandeert een langdurige glans en bescherming voor uw auto, motor, boot of caravan. Deze was is geschikt voor regelmatig gebruik en voor alle soorten lak, inclusief metallic. De beschermende laag is bestand tegen vele wasbeurten en weersinvloeden. Deze was is speciaal ontwikkeld voor machinaal gebruik, maar is ook uitstekend met de hand te gebruiken.

Goed onderhouden autolakken krijgen door Commandant M7 Super wax en diepe glans en langdurige bescherming. Ook voor nabehandeling van Commandant 4 en 5 is Commandant M7 Super Wax uitstekend geschikt.

 


Menutuning-gids.nl
Gerelateerd
Autolak spray
Kleurlak ? herstel zelf doffe autolak of autokrassen in 15 minuten.
Auto in wax zetten
autowax - praktische auto waxen tips: lees en leer!
Deurbeschermers en stootstrips
Deurbeschermers - bescherm autodeur met deurbeschermer
Auto shampoo
Auto shampoo pagina, de beste auto shampoo soorten voor alle autolakken
Auto cleaners
Auto cleaners pagina, laat de autolak weer glimmen, voorkom doffe autolak
Meer
Alle Multi-reinigers artikelen lees je hier
Ook leuk
Bumper zwart maken Bumpers weer zwart maken in 8 stappen!
Remslijpsel verwijderen Velgen reinigen in 8 stappen: onze tips & tricks!
Auto cleaners Cleaners die echt alles weghalen (behalve je lak!)
Auto tent Garage tent en autotent onmisbaar voor autoliefhebber?
Autoruiten schoonmaken Autoruiten schoonmaken: tips voor glanzend resultaat

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl