Home Over ons

Over tuning-gids.nl

Al sinds 2005 is tuning-gids.nl op de digitale snelweg te vinden. Sindsdien is de site uitgegroeid tot de grootste auto accessoire & auto informatiebron website van de Benelux. 


Advies

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij een goede keuze kunt maken voor het juiste product. Daarom geven wij je extra veel informatie over allerlei autoproducten! Hoe? Voor vrijwel elk product hebben wij een uitgebreid artikel geschreven. Hierin staan praktische tips, handige wetenswaardigheden en nog veel meer nuttige informatie. Op deze manier kun jij de beste keuze maken, handig toch!


Belangrijke mededeling

Om veiligheidsredenen adviseren wij om alle reparatie-, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden in een gespecialiseerde werkplaats (en door professionals) uit te laten voeren. Onze informatie is naar eer en geweten geschreven, wij kunnen echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud. Alle informatie is daarom zonder garantie.

Passie

Bij tuning-gids.nl werken we met een gepassioneerd team waarbij het benzine door de aderen loopt. Wij zijn continue op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autoproducten, producten waar wij jou dan over gaan informeren. Naast online zijn we zo nu en dan ook op de rallypaden en de circuits te vinden. Een overzicht van onze track en rally activiteiten tref je hier aan: Check!. Af te toe doen wij ook een onderzoek wat er zoals leeft bij automobilisten, dan publiceren wij de resultaten. Bekijk eens de populairste automodificaties van Nederland: hier de resultaten in een infographic.


Menutuning-gids.nl

Ook leuk
Velgen poedercoaten Velgen poedercoaten: voor ijzersterke, mooie velgen!
Head up display Head up display: informatie op binnenkant autoruit
de auto alleskunner: WD 40 WD 40: het super smeermiddel voor alle auto klussen
Statische auto, schok van je auto? Schok van je auto? Statische auto voorkom je zo!
Auto reclame rijden Reclame op je auto tegen vergoeding!

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl