Home Over ons

Over tuning-gids.nl

Al sinds 2005 is tuning-gids.nl op de digitale snelweg te vinden. Sindsdien is de site n webshop uitgegroeid tot de grootste auto accessoire & informatiebron website van de Benelux. 


Over Autoshopdirect.nl 

Via onze webshop Autoshopdirect.nl bieden we een assortiment van ruim 50.000 artikelen aan. Jaarlijks vinden vele duizenden klanten iets van hun gading in de shop. Deze artikelen leveren we rechtstreeks vanuit een 5.000 m2 tellende distributiecentrum in Groningen. Autoshopdirect behoort tot de meest populaire automotive webwinkels van Nederland en Belgi.


1 + 1 = 3

Zowel bij Tuning-gids als bij Autoshopdirect vinden we het enorm belangrijk dat jij een goede keuze kunt maken voor het juiste product. Juist daarom geven wij je extra veel informatie over onze producten op onze adviessite Tuning-gids.nl. Op deze manier kun jij de beste keuze maken!


Kwaliteit & Keurmerk

Wij vinden het erg belangrijk dat artikelen een goede kwaliteit hebben. Daarom vind je in onze webshop ook artikelen die TV gecertificeerd zijn. Deze onafhankelijke organisatie heeft alle producten getest en beoordeelt. TV is een gerenommeerde instantie, zij is actief in meer dan 70 landen. 


Keurmerk n klantbeoordelingen

Onze webshop voldoet aan de strenge eisen van het die het Webshop Keurmerk aan webshops stelt. Omdat wij zijn aangesloten bij deze onafhankelijke stichting weet je zeker dat je 100% betrouwbare en veilige webshop te maken hebt.  


Snelle levertijd

Bestellingen voor 19.00 uur geplaatst en betaald verzenden wij doorgaans dezelfde werkdag. Er wordt bij elke bestelling een zgn. track and trace link gedaan. Op deze manier kun je te allen tijde inzien waar het artikel zich op dat moment in het verzendproces bevindt. Praktisch toch!  


14 dagen bedenktijd

Het ruilen of retourneren van je bestelling kan binnen 14 dagen na aflevering van de door jou gekochte artikelen, met de factuur en mits de artikelen uit de bestelling ongebruikt zijn*. Indien je een artikel wilt retourneren verzoeken het retourformulier volledig in te vullen. Je  dient een retour binnen 14 dagen te melden. * Je mag een artikel, indien redelijkerwijs nodig, wel uitproberen, zolang dit geen gebruikssporen achterlaat. Doen we niet moeilijk over.


Advies

Wij vinden het enorm belangrijk dat jij een goede keuze kunt maken voor het juiste product. Daarom geven wij je extra veel informatie over onze producten! Hoe? Voor vrijwel elk product hebben wij een uitgebreid artikel geschreven. Hierin staan praktische tips, handige wetenswaardigheden en nog veel meer nuttige informatie . Op deze manier kun jij de beste keuze maken, handig toch!


Passie

Bij tuning-gids.nl werken we met een gepassioneerd team waarbij het benzine door de aderen loopt. Wij zijn continue op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autoproducten, producten waar wij jou dan over gaan informeren en in onze webshop zult terugvinden. Naast de shop zijn ook op de rallypaden en de circuits te vinden. Een overzicht van onze track en rally activiteiten: Dit doen weJaarlijks publiceren wij de populairste automodificaties van Nederland: hier de resultaten in een infographic.


Menutuning-gids.nl

Ook leuk
Bandenijzer Bandenijzer: band van velg via bandenijzers
Antivries Winter? Gebruik antivries als ruitensproeiervloeistof!
Turbo's Informatie over turbo's en turbo chargers
Guerrilla uitlaten Standaard uitlaat en sportuitlaat tegelijk: Guerrilla
Slotbouten Slotbouten op de autovelg; voorkom diefstal!

Veilig betalen met
Wij verzenden via
Keurmerk
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2018 Tuning-gids.nl