Home Bagage Boxen

Meer vervoeren via dakkoffers en bagageboxen.

Auto vol?

Geen ruimte meer in de achterbak? De aanhanger zit ook propvol? Dan is een dakkoffer de reddende engel?

Afneembare trekhaak

 Heb je geen trekhaak? dan zijn een afneembare trekhaken de oplossing. Monteerbaar op elke auto. Lees alle praktische tips hier onder!


dakkoffer
Bagage vervoeren
Neem meer spullen mee via deze vervoer hulpmiddelen.

afneembare trekhaak
Trekhaak & spanbanden
Demontabele trekhaak is ideaal. Zorg dat de lading goed vast zit!

Dakkoffers en aanhangers

Te kleine auto of gewoon teveel bagage? Vergoot de bagage ruimte aanzienlijk met een dakkoffer.

Spanbanden

Een setje extra spanbanden is handig om bagage vast te zetten.

dakkoffer
Dakkoffers en skiboxen: flinke uitbreiding voor de bagage.

Fietsendragers

Hartstikke handig je fiets meenemen als je bijv. op vakantie gaat, of gewoon een dagje ergens gaat fietsen. Er zijn diverse praktische oplossingen. Meest bekende variant is de fietsendrager op de trekhaak. Hier passen 2 tot 4 fietsen op. De fietsen kunnen ook op het dak vervoerd worden. Goede dakdragers zijn dan wel noodzakelijk.

Geen trekhaak?

Als je geen trekhaak hebt kan de fiets achter op de auto bevestigd worden. Via handige snelbevestigingen is het aanbrengen een fluitje van een cent. Door de rubberen bescherming wordt je auto niet beschadigd. Na het vervoeren berg je het fietsrek op in je auto.

Afneembare trekhaak

Via een afneembare trekhaak ben je maximaal flexibel. Via een ophangingsysteem onder de auto wordt de losse trekhaak met een draaibeweging aangebracht. Daarna wordt de trekhaak geborgd. Afneembare trekhaken doen niet onder voor vaste trekhaken.

Fiets op autodak

Als je een aanhanger of caravan aan de trekhaak hebt hangen is het autodak een prima plek op de fietsen op te monteren. Voorwaarde is wel dat je goede dakdragers hebt. Op de allesdragers wordt het fietsvervoer systeem gemonteerd. Tip: denk om carports en garage's! Demonteer eerst de fietsen…

Dakdragers

Fietsendragers voor op het dak worden dus gemonteerd op dakdragers. Hier kunnen ook bagage boxen en skiboxen op gemonteerd worden. Doe de skibox altijd op slot en bewaar er geen peperdure spullen in.

Dakkoffers

Ideaal voor de zomer,- en wintervakanties. Maar bij ook een verhuizing kan die een dakkoffer uitkomst bieden. Belangrijk is dat de dakkoffer eenvoudig te monteren is, en simpel te vullen en weer te legen is.

Vervoer accessoires

Zorg dat je bagage goed vast zit. Ideaal daar voor zijn spanbanden. Oh ja, geen kartonnen kentekenplaat op de achterkant van je aanhanger monteren. Hoe dichtbij het ook is. Als de politie je ziet rijden is de kans groter dat je wel een prent krijgt, dan dat je er geen eentje krijgt. Na gebruik van je aanhanger of caravan bescherm je de trekhaak met een trekhaakdop. Dit voorkomt roestvorming.


Menutuning-gids.nl

Ook leuk
Aanhangernet Losse lading? Gebruik een aanhangernet!
Hondenrek auto Beste auto hondenrek? Wij vergeleken 5 hondenrekken!
Vervoer accessoires Iets vervoeren? Gebruik deze autovervoer accessoires!
Dakdragers en dakkoffers Dakdragers & dakkoffers voor op de auto
Trekhaakdop Trekhaakdop voorkomt slijtage aan trekhaak + aanhanger

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl