Home Auto styling Luchtinlaten

Lucht inlaat, bruut en functioneel voor op de auto

Een luchtinlaat zijn er vaak in universele maten. Universele polyester luchtinlaat voor montage in of op de motorkap is zo gemonteerd. Vaak Inclusief kunstof race-gaas.

Lucht inlaten auto

Als je iets compleet anders wilt dan de standaardmotorkap! Dat kan ook via een dikke bodykit. Ideaal om ook meer lucht naar je K&N sportfilter sturen! Maar een goed begin is een luchthapper!

Bumperinlaat

Bonrath bumper luchtinlaat, exclusief luchtslang passend op de VW Polo 4 9/94>. De doorsnede van een bumper luchtinlaat is ca. 60 mm. Met een kachel slang van deze diameter maak jij je eigen dynamic set. Lichtmetalen velgen erbij, veerpootbrug voor de stijfheid een dumpvalve voor de rallysound en je bent al een heel eind onderweg.

luchtinlaatKant en klare F50 MotorcapCovers

Na luchtgaten in de motorkap te hebben gezaagd (je hoeft niet te zagen in de verstevigingbalk)wordt de MotorkapCover op de originele kap gelijmd. De Cover bedekt de gehele motorkap en is aan de voorruitzijde voor zien van een opstaande geïntegreerde spoiler of achtervleugel , voorzien van kunstof race gaas.

 


Luchtinlaat zijkant auto

Deze Lotus Elise heeft fabrieks af luchtinlaten aan de zijkanten. Dit met een reden: de motor bevindt zich aan de achterzijde van de auto. Je kun ook zelf beslissen om om bijvoorbeeld een universele polyester luchtinlaat voor montage in of op de motorkap te gaan. Dit wordt vaak gemonteerd  door middel van P1 één componenten lijm of popnagels op de motorkap gemonteerd. Je kunt er ok voor kiezen -wordt vaak gedaan- om de gaten af te monteren met kunststof race-gaas. Mind you; dit is wel een klus voor de expert.

 

luchtinlaat

Airintakes auto

Bonrath bumper luchtinlaat, exclusief luchtslang passend op de VW Polo 4 9/94>. De doorsnede van een bumper luchtinlaat is ca. 60 mm. Met een kachel slang van deze diameter maak jij je eigen dynamic set. Kleur zwart. Setje sportspiegels erbij je auto laten uitlijnen en goedkoop je auto verzekeren zijn ook belangrijke zaken voor je auto.


Menutuning-gids.nl
Gerelateerd
Ramen tinten
Ramen tinten - overzicht van raamfolie en tintfolie mogelijkheden
Carbonfolie/looks
Carbon look auto interieur - dashboard, autospiegels een carbon-desgin geven
Stickers/emblemen
Autostickers - overzicht van raamstickers en autostickers
Claxon en luchthoorn
Claxon upgrade? Een luchthoorn iets voor je?
Auto spiegels
Auto spiegels - overzicht van auto spiegels en sportspiegels
Meer
Alle Auto styling artikelen lees je hier

Ook leuk
Motorkap roosters Motorkap roosters geven de motor extra koeling
Spiegelkappen Chromen spiegelkappen, of een carbon spiegelkap?
Racegaas Racegaas: voor een strakke en sportieve look
Motorkaphaken Motorkaphaken op de motorkap: praktisch & handig
Spatbordverbreders Via spatbordverbreders een bodykit look!

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl