Home Blog

Archief voor 'Stickers en folie'

Ramen tinten, raamfolie aanbrengen & APK eisen

Gepost op 20-07-2022 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Waarom ruifolie? Ten eerste : uitstraling, snel, stijl, klasse, sportief. Ten tweede : het klimaat in de auto. Geen last meer van de branderige zon of het verkleuren van je interieur.
Ramen blinderen

Via ramen blinderen reduceer je de warmte door de zon tot maar liefst 65%. De branderige zonnestralen worden door deze films teruggedrongen. Ook de laaghangende zon is ineens niet hinderlijk meer. Maar bovenal gaat het om de toffe looks die je ermee
realiseert.


De lichtdoorlaatbaarheid moet op de voorruit en voorste portierruiten altijd minimaal 50% zijn. Meer info onderaan.


Tintfolie: stoere looks, veilig en functioneel!
Autodippen: auto verfraaien en beschermen in één keer!
Gepost op 21-09-2014 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Goed nieuws voor autoliefhebbers; er is een zeer efficiënte manier om je bolide te verfraaien en tevens ook te beschermen. Ooit wel eens gehoord van de term 'auto dippen'? Na het lezen van dit artikel ken jij alle ins en outs van het auto dippen.

Auto dip: enkel voordelen?!

Met auto dip wordt er dunne kunststof coating op je auto aangebracht. Hierdoor krijgt je wagen niet enkel een compleet nieuwe uitstraling, ook kun je er zeker van zijn dat je auto veel beter beschermd is tegen bijvoorbeeld steenslag, pekel en ander ongein. Prijstechnisch is het ook zeer interessant: Het dippen van een auto is vele malen goedkoper dan wanneer je je auto zou laten spuiten of wrappen! Wanneer je toe bent aan een nieuwe kleur of coating kan de oude laag met het grootste gemak weer verwijderd worden. 


Elke kleur van de regenboog is mogelijk. Matte kleuren zijn hot!

Plakletters auto: goed geletterd de weg op

Gepost op 07-03-2014 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Met 3D chromen plakletters kun je je auto op een bijzonder fraaie wijze van teksten voorzien. Wil je bijvoorbeeld het webadres van je eigen bedrijf delen met duizenden andere weggebruikers op de autosnelweg? Dan zijn deze stijlvolle plakletters een uitstekende oplossing. De stickers aanbrengen is niet bepaald hogere wiskunde: je kunt het heel gemakkelijk zelf doen. Ook verwijderen doe je in de spreekwoordelijke handomdraai. 


Chromen plakletters

Plakletters in 3D van hoge kwaliteit chroom zijn de chiquere variant van de normale platte autosticker. Ze geven tekst en auto net dat beetje extra cachet. Toch hoeven ook deze stijlvolle letters helemaal niet duur te zijn. De meeste aanbieders vragen gemiddeld zo'n 0,75 tot 2,00 euro per letter/teken. Je kunt precies die letters bestellen die jij nodig hebt. Ook cijfers, leestekens en kant-en-klare logo's zijn in 3D chroom verkrijgbaar.   


bedrijfsnaam en/of URL op de auto

Stickerbomb: eenvoudig, goedkoop én gedurfd!

Gepost op 25-05-2013 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Zin om je bolide eens lekker te pimpen, maar weinig tijd en weinig geld? Misschien is de stickerbomb stijl iets voor jou! Maak zelf met losse stickers je eigen stickerbomb of gebruik een bonte stickerbomb folie om je wagen een unieke tuning look te geven.


Stickerbomb


Val jij in slaap bij termen als degelijk, standaard en middelmatig? Blaas jij het liefst iedereen omver met de gewaagde look van jouw lievelingsbak? Dan is stickerbomb iets voor jou!

Stickerbomben is de nieuwste trend uit de tuning scene, die vooral in Amerika en Japan enorm populair is. Let op: deze rage is verslavend en alleen geschikt voor echte lefgozers! 

Autostickers: snel en goedkoop die dikke tuning look!

Gepost op 23-02-2013 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Met autostickers en tuning stickers kun je je wagen snel, goedkoop én gemakkelijk een ultrastrakke uitstraling geven. Plakken? Een makkie! Het enige moment waarop je je hersencellen even moet inschakelen is wanneer je gaat bedenken wat en waar je gaat plakken... Alles kan!   

Autostickers

Keuzes, keuzes, keuzes! Is het niet heerlijk, dat moment waarop je beseft dat het leven barstensvol mogelijkheden zit?

Ten eerste is het belangrijk dat je kiest voor lekker opvallende autostickers. Dit is niet het moment om weg te zwijmelen in romige pasteltinten. Tuning stickers moeten knallen! Plak niet teveel verschillende kleuren bij elkaar. Kies een paar opvallende en felle kleuren, die een mooi contrast met elkaar maken.


Autostickers: een strakke look voor elke auto!

Zonneband op je raam met clubnaam of logo

Gepost op 05-11-2012 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Een zonneband, ook wel raamband genoemd, is een sticker die je bovenaan de voorruit van je auto plakt, over de gehele lengte. Heel erg handig bij een laagstaande zon, maar je doet het natuurlijk vooral voor die dikke tuning look. Pimp je voorruit met een zonneband!


Zonnebanden

Ook wel raambanden genoemd, erg populair in de tuningscene en bij sportieve auto's.

Het is de ideale plek voor een tribal, logo of clubnaam.

Het spreekt voor zich dat de voorkant van je auto toch vaak hét speerpunt van je tuning-koorts is.


Zonnebanden zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen!

Motorblok spuiten, kleppendeksel, cilinderkop enz...

Gepost op 14-03-2012 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Wist je dat je ook onder de motorkap met kleuren aan de slag kunt? Ook wel motorstyling genoemd. Het is helemaal hot kleppendeksels en cilinderkoppen te voorzien van een kleurtje.

Bestand tegen chemicaliën

De juiste verf is krasvast, stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

Als je toch bezig bent met je motorblok te verfen, dan neem je je remklauwen ook even mee.

De oplettende tuner ziet ze al zitten siliconen motorslangen. Deze zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Ziet er goed uit en zijn stukken beter dan je standaard motorslangen.


Motorblok spuiten, zo steel je de (tuning)show!.

Gasveren op je motorkap; praktisch en stijlvol

Gepost op 29-02-2012 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Wat hebben je net je motorblok schoonmaken, turbo slangen poetsen en je luchtfilter schoonmaken in gemeen? Juist, je moet er de motorkap voor openen! En dat kan ook eenvoudiger, lees maar eens...

Hoodlifts

In Amerika worden ze 'hoodlifts' genoemd.

Na het ontgrendelen van de motorkap kun je met een vinger de kap omhoog brengen.

Er zijn gasveren in verschillende sterkten, een kap van een grote Hotrod uit Amerika weegt immers meer dan een snelle hatchback. Verchroomde dempers zien er natuurlijk supervet uit!


'Hoodlifts' of gasveren zijn er voor elk autotype.

Vervang standaard oliedop voor een alu-versie

Gepost op 26-02-2012 door Mart in Autostyling, Stickers en folie
Geef toe, die fabrieks af oliedoppen, radiatordop en accuklem zijn verre van top. Tuurlijk ze functioneren goed, maar qua look is het behelpen. Een gekleurde oliedop geeft direct meer elan!


Oliedop upgrade 


Voor alle automerken zijn er universele 'racy' oliedoppen op de markt. Over de montage kunnen we kort zijn. Oude dop er af draaien en de nieuwe er op.

Twee soorten zijn erg in trek. De gekleurde variant, rood, blauw en geel of de chromen oliedop. Deze worden uitgevoerd met een sticker van het betreffende automerk er op.


Glimmende oliedoppen maken 't geheel meer af.
Menutuning-gids.nl
Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl