Home Zomer tips 12V autokoelkast

Koelbox voor in de auto: heerlijk koele drankjes!

Tijdens warm weer en dagtripjes in de hete zon met de auto, is het ideaal om een koelkastje te hebben. Één van de populairste accessoires voor in de auto is in deze periode dan ook de mini koelbox.

Autokoelboxen

Deze koelboxen zijn voorzien van een 12 V aansluiting, en zijn daardoor in de auto aan de sigarettenaansteker te koppelen. Dat betekent lekkere koele drankjes onderweg en bij aankomst.

Dubbelfunctie

Sommige van deze koelboxen kunnen niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Ideaal als je bijvoorbeeld een afhaalmaaltijd moet ophalen enkele kilometers van je huis.

koelkasten
Heerlijke koele drankjes in de auto!

Maximale koeling

Heel handig zo'n koelbox in de auto, maar opgepast! De maximale koeling van mini koelbox stopt bij zo'n 20 graden.

Als het dan ver boven de 30 graden bederven vlees en zuivelproducten ook in de koelbox razendsnel.

Prima voor blikjes

Het is dus een ideale oplissing voor frisse drankjes, maar niet om je vlees twee dagen te bewaren.

Nooit lauwe of warme frisdrank meer in de auto. De Can Cooler koelt je drankje. Het handige apparaatje werkt op de sigaretten aansteker dus het kost je zelfs geen batterijen. Jij zit koel met de airco, maar nu heb je ook koele drankjes

Mini-koelkastje in auto

De Can Cooler is handig voor wie veel op de weg zit, maar ook tijdens vakantieritten. Zie het als een mini-koelkastje voor onderweg. Klik het blikje in de houder en de drank wordt heerlijk koel. De Can Cooler is bedoeld voor het koelen of koel houden van blikjes drinken van 33cl tot 50cl.

Een direct aluminium koelsysteem koelt het blikje tot 14 graden De perfecte drink tempertuur. Middels een led lampje geeft het systeem aan of er gekoeld wordt.

koelkasten
Geweldig toch zo een mini look a like koelkast.

12 Volt

De blikjeshouder wordt middels een beveiligde 12volt sigarettenaanstekerplug in de auto aangesloten. De plus is draaibaar en instelbaar zodat hij te gebruiken is in meerdere standen. Hierdoor is hij te gebruiken in 80% van alle auto's.

Locking system

De blikjeshouder wordt vastgezet met een locking systeem. Dit om te voorkomen dat het blikje van zijn horizontale stand afwijkt. Het ontsiert niet meer dan een een carkit. Tegen de felle zon is er zonnewering voor in de auto


Een koelbox kiezen, drie belangrijke punten:

Welke capaciteit?

We raden u aan uw keuze te maken op basis van wat u mee wilt nemen en hoeveel mensen er gebruik van gaan maken.Niet alleen vandaag, maar ook morgen, omdat onze producten lang meegaan.

Hoeveel koelte?Wilt u etenswaren en drankjes koelen en/of koel houden bij een hoge omgevingstemperatuur? Dan heeft u meer aan een absorptie koelbox.Wilt u bevroren en/of koele etenswaren opslaan? Dan is een koel- vriesbox het beste voor u.

Waar de koelbox gebruiken?

Wanneer u uw koelbox in kleine ruimtes wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld in de auto, dan raden wij u aan één van de kleinere modellen te kiezen.

Koelkastje kopen!

Vaststaan in een file terwijl de zon zijn best doet om van je auto een oven te maken. Je zou een moord doen voor een heerlijk koel blikje fris. Met een mobiele koelbox is zo'n drastische maatregel niet nodig.

Iedereen heeft wel eens een koelbox meegezeuld naar pretpark of picknick. Het systeem is briljant in zijn eenvoud: plaats enkele koelelementen een nachtje in de vriezer, doe ze 's ochtends in de box en je hebt tot halverwege de middag een redelijk koel drankje. Als het écht koel moet blijven is het veel handiger om een mobiele koelbox aan te schaffen. 

Sluit het ding aan op de 12 volts sigarettenaansteker in je auto en je hebt opeens een rijdende koelkast.


Menutuning-gids.nl
Gerelateerd
Brandblussers
Auto brandblusser is een life saver! Check onze blustips.
Auto koelvloeistof
Koelvloeistof voor de motor pagina, tips hoe je de automotor koel houdt.
Airco/climate control
Auto airco - auto airconditioning en climate control adviezen
Zomerbanden
Zomerbanden auto - informatie over zomerbanden voor je auto.
Ramen tinten
Ramen tinten - overzicht van raamfolie en tintfolie mogelijkheden
Meer
Alle Zomer tips artikelen lees je hier

Ook leuk
Zonbescherming Zonbescherming: handig en veilig in de auto
Zomerbanden Zomerbanden: de voor- en nadelen op een rij
Oliekoeler Oliekoeler: onmisbaar voor de sportieve rijder
Zonneband Zonneband op je raam met clubnaam of logo
Goedkoop tanken Goedkoop tanken, bespaar 15 procent aan de pomp!

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl