Home Auto styling Vleugel deuren

Vleugeldeuren of lambodoors op je auto, uniek!

Wat is er zo mooi aan de gemiddelde Lamborghini? De vleugeldeuren natuurlijk! Deuren die de lucht ingaan als je ze opent en, om voor de hand liggende redenen, ook wel Lambo doors of Lambo-styledeuren worden genoemd. Een bestaande bodykit op de auto zal aangepast dienen te worden. Zo ook eventueel spoorverbreders

Even een waarschuwing voordat je vrolijk aan de slag gaat om je autodeuren te verbouwen tot vleugels: de ombouw van normale deuren tot vleugeldeuren is absoluut niet geschikt voor doe-het-zelvers. Het draagsysteem van de deur moet goed functioneren en onder handen worden genomen door een expert. Je zit zo op 1500 euro. Een bumper vleugelset is misschien een goedkoper begin?

vleugel-deuren

Honda

No Limit Styling is wat minder terughoudend met de prijs. De conversion kit waarmee je je auto op een hele andere manier gaat bedienen, kost 1495 euro, maar er moet wel even contact opgenomen worden over het type auto dat wordt verblijdt met de deuren en de levertijd. sport kuipstoelen horen daar ook bij.

Bij AutoStyle is het aanbod conversion kits bijzonder ruim en onderverdeeld naar type auto: van Audi en BMW tot Toyota en Volkswagen. De prijs is in alle gevallen gelijk: 1299 euro.

Spotprijzen

De conversion kits voor vijftien type auto's van acht merken gaan bijna voor spotprijzen weg: 699 euro. Een heel verschil met Total Styling, dat wel weer, eerlijk is eerlijk, meer systemen in het assortiment heeft. Zelfs van je oude Fiat Punto kun je een opvallende wagen maken. Als je een dikke portemonnee hebt, want de prijzen zitten tussen de 1508 en 1740 euro.
vleugel-deuren

AziŽ

Full Car Tuning lijkt zich gespecialiseerd te hebben in het verkopen van vleugeldeurophangsystemen voor Aziatische automerken: Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru en Toyota. Ook nu is de prijs in alle gevallen gelijk: 1189 euro. Overige automobilisten zijn aangewezen op een universele set van 1489 euro. Autoshop heeft alleen conversion kits voor enkele specifieke types van Honda, Hyundai, Mitsubishi, Peugeot en Subaru. Aan de kassa merk je geen verschil: 1299 euro per setje.  


Menutuning-gids.nl
Gerelateerd
Ramen tinten
Ramen tinten - overzicht van raamfolie en tintfolie mogelijkheden
Carbonfolie/looks
Carbon look auto interieur - dashboard, autospiegels een carbon-desgin geven
Stickers/emblemen
Autostickers - overzicht van raamstickers en autostickers
Claxon en luchthoorn
Claxon upgrade? Een luchthoorn iets voor je?
Auto spiegels
Auto spiegels - overzicht van auto spiegels en sportspiegels
Meer
Alle Auto styling artikelen lees je hier
Ook leuk
Motorkaphaken Motorkaphaken op de motorkap: praktisch & handig
Sidebars Stootbalken beschermen je auto en staan stoer!
Sideskirts Sideskirts - stijlvoller en sportievere uitstraling creŽren
Motorkapverlenger Motorkapverlenger: geef auto voorkant 'bad boy' look
Racegaas Racegaas: voor een strakke en sportieve look

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl