Home spotify streamen

Spotify streamen in de auto kan op 3 manieren

Een getunede auto is natuurlijk nooit helemaal af en dat is juist zo leuk. Je koopt een auto, laat de auto verzekeren en gaat aan de slag om deze helemaal naar jouw wensen aan te passen. Voor de beste ervaring wil je tijdens het rijden natuurlijk ook naar jouw favoriete muziek luisteren! Hier vier manieren om Spotify te streamen.


Spotify streamen via Bluetooth

Je kunt Spotify makkelijk aansluiten via Bluetooth. Hiervoor moet je wel over een Bluetooth-functie beschikken. Veel autoradio's zijn tegenwoordig voorzien van een ingebouwde Bluetooth-functie. Om je eigen playlists te beluisteren, kun je jouw telefoon of tablet via Bluetooth met de autoradio koppelen. Dit doe je door Bluetooth op je draagbare apparaat en op de autoradio in te schakelen. In de Bluetooth-instellingen op je smartphone of tablet selecteer je vervolgens de autoradio om een verbinding te maken. Is de verbinding geslaagd? Open Spotify en geniet van je eigen muziek in de auto!
Via USB of AUX-IN-poort

Kun je de Bluetooth optie niet vinden op jouw autoradio omdat deze te oud is? Geen zorgen, je kunt alsnog naar Spotify luisteren als jouw auto voorzien is van een USB- of AUX-IN-poort. Dit is een makkelijke methode om je radio te koppelen aan Spotify. Het enige dat je nodig hebt is een USB-kabel die compatibel is met de USB- of AUX-IN-poort van je wagen. Deze kun je vaak voor een paar euro al kopen, waardoor dit een voordelige optie is om naar je eigen playlists te luisteren in de auto. 

Als je via de USB-poort verbinding maakt, kun je jouw Spotify-tracks gewoon selecteren via het bedieningspaneel van de autoradio. Als je via de AUX-IN-poort streamt kun je alleen het volume via het bedieningspaneel aanpassen. De nummers kies je uit op je smartphone. 


Laat die beats maar pompen via je stream!Spotify via Apple CarPlay

Als je een iPhone hebt (minimaal iPhone 5 met minstens iOS 7.1) kun je Spotify in de auto streamen via Apple CarPlay.  Hiervoor moet je radio wel voorzien zijn van deze functie. Je iPhone moet je via de USB aansluiten op een CarPlay-stereo-installatie.

Je kunt vervolgens je autoradio gebruiken als display of controller voor het afspelen van de muziek op jouw iPhone. Zet je telefoon in de telefoonhouder zodat je veilig kunt rijden.Spotify via Android Auto

Voor Android telefoons is het mogelijk om Spotify muziek te streamen via Android Auto. Dit systeem is vergelijkbaar met Apple Carplay, alleen dan gericht op Android gebruikers. Android Auto heeft een eenvoudige interface en valt te bedienen met voice commando's, zodat je je tijdens het rijden gewoon op de weg kunt blijven concentreren. Android Auto is doorgaans beschikbaar in nieuwe voertuigen en op aftermarket-autoradio's. Om hier gebruik van te maken heeft je telefoon Android Lollipop versie 5.0 of hoger nodig. Al het moois in de auto, en natuurlijk de auto zelf dien je te verzekeren? Maar waar moet je nu echt op letten bij 't verzekeren van aan auto? Snel een handig overzicht van diverse aanbieders autoverzekeringen tref je aan op zgn vergelijkingsites. Check it out, realiseer je ook dat je wellicht pakketkorting kun krijgen. Als je nu al bij bijv. de Rabobank bepaalde financiŽle diensten afneemt kun je in aanmerking komen voor een pakketkorting als je daar ook nog eens een autoverzekering aan toevoegt.

Menutuning-gids.nl
Ook leuk

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl