Home Blog

Archief voor 'Middenconsole'

Wat is de beste bekerhouder voor in de auto?

Gepost op 04-02-2018 door Mart in Interieur, Middenconsole
Een bekerhouder in de auto is voor veel mensen onmisbaar. Ideaal voor het veilig vervoeren van een beker of blikje tijdens het rijden. Super praktisch en handzaam. Ga jij voor montage aan het ventilatierooster of aan de portier? Dubbele of enkele bekerhouder? Wij helpen je met ’t maken van de juiste keuze. Bestellen doe je vervolgens simpel in de webshop.

Waarom auto bekerhouder?

In de meeste auto's zitten vanuit de fabriek al universele bekerhouders. Waarom zou je dan een extra blikjeshouder kopen? Het is ons opgevallen dat er steeds meer lijkt te worden bezuinigd op bekerhouders. Was een vaste auto bekerhouder vroeger nog een echte houder met antislip en dergelijke, tegenwoordig is het vaak alleen nog maar een zwart gat in het middenconsole. Dat is een goede reden om een extra bekerhouder te kopen. Er zijn namelijk meerdere beter geschikte opties voor het veilig vervoeren van een warm of koud drankje als je op weg bent naar je werk of vakantiebestemming.


bekerhouder auto: stevige en praktische oplossing

Een nieuwe pookhoes in 12 stappen

Gepost op 04-07-2014 door Mart in Interieur, Middenconsole
De pookhoes is toch een beetje een bron van schaamte voor menig autoliefhebber. De rest van je auto ziet er spik en span uit, maar de hoes heeft zichtbaar te lijden gehad onder extreme hitte en al net zo extreme kou. Het vinyl is verweerd en uitgedroogd. Gelukkig kun je het oude ding gemakkelijk zelf vervangen door een nieuw exemplaar dat nog jaren mee kan. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Pookhoes uitvoeringen

Eerst iets over de ruime keuze die je hebt. Voor iedere smaak is wel een pookhoes te bedenken. Hou je van een beetje chique uitstraling? Dan is een pookhoes van echt leer misschien iets voor jou! Maar je kunt natuurlijk ook eens een keer lekker gek doen en het standaard zwart vervangen door rood, blauw of geel. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is tegenwoordig verkrijgbaar. Ook erg stijlvol: een pookhoes met het logo van het merk of type auto dat je rijdt. Belangrijkste is natuurlijk dat je pookhoes goed past bij de pookknop en de rest van het interieur. Een knalroze geval in je oldtimer is wellicht niet het toppunt van stijl...

De pookhoes vervang je makkelijk zelf. Een eitje!

Middenarmsteun voor extra comfort

Gepost op 02-03-2012 door Mart in Interieur, Middenconsole

In de meeste luxere automodellen zit hij standaard: de middenarmsteun. Deze armleuning bevindt zich zoals de naam al zegt in het midden van de auto, tussen de stoel van de bestuurder en de stoel van de voorpassagier. De middenarmsteun geeft net dat beetje extra comfort onder het rijden. Maar dat is niet alles. Zo’n armleuning staat ook nog eens mooi en biedt bovendien extra opbergruimte. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider; zo zijn er zelfs al middenarmsteunen verkrijgbaar die je drankje koel houden!
 

Veilig opgeborgen

Moet je een lange reis maken, dan is het wel zo prettig als je arm kan steunen op de middenarmsteun. Dit verlicht het sturen en geeft je arm wat rust. Maar ook voor korte ritjes is de armsteun naast je stoel heel praktisch. De meeste middenarmsteunen beschikken namelijk over een klep die je omhoog kunt doen, zodat er een ruimte ontstaat waarin je bijvoorbeeld je zonnebril of portemonnee veilig kunt opbergen. Niemand met kwade bedoelingen die ziet wat zich in jouw middenarmsteun schuilhoudt. Maar ook je favoriete koeken, je iPod of visitekaartjes kun je er prima in opbergen.


Een steuntje onder de armen is maximaal comfort

Handremhoezen en handremhandvat 'customizen'

Gepost op 05-02-2012 door Mart in Interieur, Middenconsole
Het Vervangen van de standaard handrem hoes in je auto voor een 'aftermarket' variant is een geweldige manier om de look en feel van een auto-interieur aan te passen.


Handremhoezen

Als jij je interieur een groen tint hebt gegeven, wel eens gedacht aan een iets aangepaste handrem.

Deze handbrake covers zijn in vrijwel alle kleuren te verkrijgen. Handrem aantrekken, oude behuizing of handremhoes verwijderen, en vervolgens laat je de nieuwe over de handrem glijden.


Handremhoes & handremhandvat combinatie
Menutuning-gids.nl
Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl