Home 4 redenen waarom zakelijke shortlease interessant

Zakelijke shortleasen: ook iets voor jou?

Heb je een auto nodig voor je bedrijf? Dan heb je verschillende mogelijkheden: je kunt een auto aanschaffen, een auto leasen, huren ůf voor zakelijke shortlease van een auto kiezen. We bespreken vier goede redenen om voor een zakelijke shortlease auto te kiezen.


Flexibel wagenpark

Heb je niet het hele jaar door (een bepaald aantal) auto's nodig voor je bedrijf? Dan is het zonde om te betalen voor een auto die niet gebruikt wordt. Zakelijke shortlease geeft je de mogelijkheden om voor een kortere periode een leasecontract af te sluiten, zodat je 
een auto kunt leasen voor enkele maanden in plaats van jaren. Bij gewone zakelijke leasecontracten gaat het doorgaans om een verbintenis van enkele jaren en op het vroegtijdig verbreken van die verbintenis staat een forse boete.


Geen zorgen over onderhoud

Bij shortlease hoef je je totaal niet bezig te houden met het onderhoud van de auto. Dit is inbegrepen in de maandelijkse kosten voor het leasen van de auto.

Ook wanneer er schade is, biedt een zakelijke shortlease uitkomst: de leasemaatschappij zorgt ervoor dat dit gerepareerd wordt en jij in de tussentijd een vervangende auto tot je beschikking krijgt. Op deze manier word jij dus zelf volledig ontzorgd, en dat is met een auto in eigendom toch wel even anders.
Geen eigen verzekering afsluiten

Een ander mooi voordeel van shortlease, is dat je voor de auto zelf geen autoverzekering hoeft af te sluiten. Zeker wanneer het  om een auto gaat waar je maar korte tijd gebruik van maakt en je dit vaker doet, is het niet handig als je telkens opnieuw een verzekering moet afsluiten en opzeggen.
 


Altijd een jonge auto 

Een beetje ijdel zijn we allemaal wel, maar in het zakenleven is status en verzorging niet onbelangrijk. Je wil succes uitstralen om B2B-klanten ervan te overtuigen dat jouw bedrijf uitstekend loopt en je zaakjes goed voor elkaar hebt. Een auto die relatief nieuw is ondersteunt dat gewenste imago. Als je met een barrel komt aanrijden waar de onderdelen vanaf vallen gaat dat je in iedergeval niet helpen aan een positief imago. 
Jong & up-to-date

Met shortlease kun je dus in een jonge auto van 6 maanden tot maximaal 2 jaar oud naar  voorkeur rijden, dus ook bijvoorbeeld een shortlease automaat, en zo die gewenste succesvolle indruk wekken. Veel handige voordelen dus die vooral goed van pas komen als je er nog niet uit bent of je een auto wilt kopen voor het wagenpark van je bedrijf of maar kortstondig een auto nodig hebt. Kijk dus zeker of de auto die jij wilt rijden beschikbaar is voor zakelijke shortlease!Nog meer financiŽle tips?

Geld uitgeven is niet zo moeilijk, geld in je zak houden da's pas moeilijk. Wij hebben misschien op dat gebied nog wat interessante tips voor je. Wist je bijv. dat je geld kunt verdienen met autorijden? Lees dan zeker het auto reclame rijden artikel eens. op onze autokosten categorie pagina tref je nog meer van dit soort tips aan.

Menutuning-gids.nl
Ook leuk

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl