Home Tepper-Efka Mercedes AMG A45

Tepper-Efka Mercedes AMG A45 met Race Chip naar 471PK en 591NM

Onze leverancier Tepper-Efka heeft sinds kort een beest van een project auto. Dat het niet enkel show is blijkt wel de getallen: bijna 500PK. We stellen de auto graag aan jullie voor!
tepper efka mercedes a45 AMG


Mercedes AMG A45 Petronas Edition 

Een hele mond vol maar dat mag ook wel voor de allersnelste AMG A45. Werp een blik op deze auto en je weet dat je met een Porsche en Ferrari killer te maken hebt. Maar de auto standaard houden was geen optie voor onze leverancier...


Race Chip

Vrijwel direct is de auto voorzien van een upgrade van een van de meest toffe producten uit het assortiment nl. de Race Chip (plug and play!) Pompt het vermogen naar supercar niveau. Via een bijgeleverde app kun je diverse motorwaardes bekijken, zo ook de chip in,- en uitschakelen. Maar eenmaal gewend aan de prestaties zul je dat waarschijnlijk niet vaak doen. Het vermogen is verslavend.


Op het circuit

De auto heeft inmiddels de eerste 1/4 mile sprints gedaan. Daar is gebleken dat de auto als de spreekwoordelijke kogel gaat. Met de aanpassingen die in het verschiet liggen zal de auto straks nog snellere tijden gaan noteren. Gelukkig is de auto voorzien van remschijven van het formaat XL pizza!


Uitlaat

Om de motor beter te laten ademen is er een RVS InoxCar uitlaatsysteem gemonteerd. In eerste instantie op de Race Chip maximaal uit de verf te laten komen want, snellere uitlaatgassen afvoer = meer vermogen. Ten tweede om een nog sportievere sound te creŽren. En dat is gelukt hoor. De tussen ploffen tijden het accelereren zijn heerlijk om te horen!

inox rvs uitlaat

Wil jij weten wat Race Chip met het vermogen van jouw auto kan doen? Check het op http://www.autostyle.nl/racechip

De auto in actie zien? Bekijk de beelden op https://www.facebook.com/autostylenl


Menutuning-gids.nl
Ook leuk

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl