Home Golf private leasen?

Volkswagen Golf private lease: gemak dient de mens

Vol innovaties en techniek die je dagelijkse leven een stuk makkelijker en prettiger maken: de Golf is niet voor niets de bestseller van Volkswagen. En kies je voor private leasen, dan geniet je van ng meer voordelen. Zo betaal je niet in n keer maar een maandelijks vast bedrag, wordt al het onderhoud geregeld en heb je geen omkijken meer naar verzekeringen. Meer weten over een Volkswagen Golf private lease regeling? Lees dan snel verder.


Private leasen: geen zorgen

Private lease is een uitkomst voor velen. Je rijdt in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Geen risico, geen grote investeringen, wl alle gemakken van een nieuwe auto. Omdat de auto eigendom van de leasemaatschappij blijft, heb je geen omkijken meer naar bijvoorbeeld onderhoud, verzekeringen en reparaties. In het maandelijkse bedrag zitten alle kosten als afschrijving, vervangend vervoer, verzekering, onderhoud, banden, reparatie en verkoop verwerkt. 
Pech? Ook dat is geregeld

Pech met je auto? Binnen 72 uur heb je vervangend vervoer. Gaat er een dashboardlampje branden? Dit wordt zo gefixt voor je bij de garage. Zelfs het inruilen van de auto wordt aan het einde van het contract geregeld. Bij private lease zijn alleen de benzine, wasstraat en eventuele verkeersboetes voor eigen rekening. Wat wil je nog meer? Het spreekt voor zicht dat je de auto natuurlijk wel behandelt alsof het jouw eigen auto was. Een mooie, verzorgde auto geeft een goed gevoel toch?!


Alles klopt bij Volkswagen Golf private lease

De eerste Volkswagen Golf rolde in mei 1974 van de band. Van een eenvoudig, vierkant koekblik is de 'ie uitgegroeid tot een volwaardige middenklasse auto, voorzien van de modernste technische snufjes. En na meer dan veertig jaar is de Golf nog steeds volop in ontwikkeling, momenteel staat de achtste generatie alweer in de showrooms. Eigenlijk klopt alles aan deze auto: prima rijeigenschappen, zuinige motoren, veel binnenruimte en de nieuwste features op het gebied van uitrusting en veiligheid. De auto is perfect voor lange afstanden maar rijdt ook heerlijk in de stad; parkeren gaat enorm gemakkelijk. Gemak, veiligheid en comfort zijn verzekerd in deze populaire auto. Nu kun je 2 dingen doen qua aanschaf: 'm aanschaffen of je kunt gebruik maken van de Volkswagen Golf private lease regeling. Kijk voor wat het beste past in jouw situatie.


De achtste generatie Golf

Innovatiever, standaard met vier jaar garantie en een rijke uitrusting voor het rijcomfort: dat is waar Volkswagen zich vooral op heeft gefocust bij de achtste generatie van de Golf. Het digitale dashboard, de IQ.Drive systemen, de achterkant en de nieuwe indeling aan de voorzijde zijn de belangrijkste vernieuwingen. Alles wat je van de Golf gewend bent, maar dan ng meer luxe en comfort. Je kunt kiezen uit zes uitvoeringen, van basis Golf tot luxe R-Line Business en van volledig elektrische e-Golf tot sportieve Golf GTI. 
Standaard is al luxe


Elke uitvoering van de Volkswagen Golf private lease heeft een standaard rijke uitrusting. Wil je een Volkswagen lease contract aanvragen? Dit is super eenvoudig: in slechts enkele stappen heb je je aanvraag gedaan. Eerst selecteer je jouw favoriete Golf en pas je het leasecontract aan naar jouw wensen en voorkeuren. Vervolgens kies je welke uitvoering je wil rijden en welke features erop moeten zitten. Denk bijvoorbeeld aan Adaptive Cruise Control, regelbare sfeerverlichting, 16' lichtmetalen velgen of een bestuurdersstoel met massagefunctie

Tenslotte

Hierna wordt er een offerte naar je gestuurd. Op het moment dat je de offerte accepteert, komt jouw spiksplinternieuwe Golf zo snel mogelijk jouw kant op. Appeltje eitje. Oh ja, bijna vergeten, onderstaand is behoort tot de standaarduitrusting:

- Digital Cockpit
- LED verlichting voor en achter
- Climatronic airco
- Composition Media met touchscreen
- App-Connect
- Car2X technologie
- Lane Assist, Front Assist, Intersection Assist
- Voetgangersherkenning

Menutuning-gids.nl
Ook leuk

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl