Home Originele BMW velgen

Op zoek naar strakke BMW velgen?

Bayerische Motoren Werke AG of simpelweg BMW is een van de bekendste automerken van de wereld. Het bedrijf werd in 1916 opgericht als fabrikant van vliegtuigmotoren en inmiddels is het gigantische bedrijf enorm succesvol. In artikel focussen we ons voornamelijk op de velgen van het automerk. We bespreken wat de velgen van het automerk nu zo hip maakt, wat voor types er zijn en wat het belang van originele velgen is.


Wat maakt BMW velgen hip?


Allereerst is het zo dat de velgen van BMW onderling enorm verschillen. Zo is het haast onmogelijk om de velgen van de 1-serie te vergelijken met de velgen van een nieuw model zoals bijvoorbeeld de i8. Toch beschikken alle BMW velgen over één belangrijke gelijkenis, namelijk het logo. Deze is te zien op elk type originele velgen van BMW. Het logo is erg stijlvol, gemakkelijk te herkennen en bovendien heel fraai. De combinatie van blauw, wit, zwart en de letters B,M en W zijn al sinds 1917 terug te vinden in het logo. Echter is het door de jaren heen wel lichtelijk veranderd. In vergelijking met het eerste logo beschikt de meest
recente over witte letters en een zwarte cirkel met witte rand. De 1e versie had namelijk gouden letters en rand. 

Mooie velgen maken een auto echt 'af'. Denk om de stoepranden bij het inparkeren!Fraai uiterlijk + prestaties

Het ontwikkelproces van de BMW velgen is daarnaast een belangrijk element voor het bedrijf. Er worden jaarlijks miljoenen euro's uitgegeven om ervoor te zorgen dat zowel het uiterlijk en de prestaties van de velgen fenomenaal zijn. Deze investeringen zijn het echter wel waard geweest als je simpelweg kijkt naar het aantal verkochte exemplaren, en mooie velgen zijn uiteraard van belang bij het kiezen voor een nieuwe auto. 

Ten slotte zien werkelijk alle velgen van BMW er schitterend uit in actie. Voor autoliefhebbers is het simpelweg schitterend om een mooie BMW voorbij te zien rijden.


Ten slotte zien werkelijk alle velgen van BMW er schitterend uit in actie. Voor autoliefhebbers is het simpelweg schitterend om een mooie BMW voorbij te zien rijden, en de velgen zijn hier een belangrijk aspect bij. 


Types BMW Velgen

Sinds het moment dat BMW ervoor koos om op personenauto's te gaan focussen heeft het bedrijf een gigantisch aantal BMW series en modellen uitgebracht. Het gaat hierbij om de volgende type's. 

- BMW 1 serie velgen
- BMW 2 serie velgen
- BMW 3 serie velgen
- BMW 4 serie velgen
- BMW 5 serie velgen
- BMW 6 serie velgen
- BMW 7 serie velgen
- BMW 8 serie velgen

De volgende X serie types zijn uitgebracht:

- BMW X1 velgen
- BMW X2 velgen
- BMW X3 velgen
- BMW X4 velgen
- BMW X5 velgen
- BMW X6 velgen

Daarnaast zijn er nog de meest recente types:

- BMW I3 velgen
- BMW M velgen
- BMW I8 velgenOriginele velgen

Dan vragen veel mensen zich af of het verstandiger is om replica's te kiezen in plaats van originele velgen. Wij raden altijd aan om originele velgen aan te schaffen. Waarom? Allereerst is de aansluiting op de rest van de BMW veel beter met originele velgen. Dit bevordert het rijgemak en plezier. Ook is de kwaliteit van replica velgen niet altijd even goed. Hierdoor zul je veel sneller replica velgen moeten vervangen dan reguliere velgen.

Ook is de betrouwbaarheid van replica's vele malen minder. Tevens zal de restwaarde van originele velgen ook nog eens hoger zijn waardoor het op de lange termijn de betere optie is. Ten slotte zien originele velgen van BMW er ook een stuk mooier uit. Het is zelfs noodzakelijk voor de ultieme BMW rijervaring!Menutuning-gids.nl
Ook leuk

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl