Home Blog

Archief voor 'autobescherming'

Tectyl beschermt onderkant auto tegen roesten

Gepost op 04-03-2012 door Mart in Wintertips, autobescherming
Zo nu en dan zet je de hogedruk spuit tegen de binnenkant van de wielkasten aan. Ooit wel eens de bodemplaat afgespoten? Ook hier kan roest optreden. Dat voorkom je met Tectyl. Dus: tectyleren die bodemplaat!

Tectyl

Valvoline is de bedenker van tectyl. Decennia geleden was de roest bestendigheid van gebruikte automaterialen dusdanig slecht dat een extra beschermlaag aanbrengen gewenst was.

Valvoline had de primeur en thans wordt het middel nog steeds gebruikt.

Er zijn 2 soorten:

1) Anti roest tectyl
2) Anti steenslag tectyl


Met tectyl voorkom je een verroeste bodemplaat.
Koffiezetten in de auto? Via 12V aansluiting een bakkie!
Gepost op 23-02-2012 door Mart in Wintertips, autobescherming
De meeste mensen kennen het wel: je staat midden in de file en het gaat zeker nog een uur duren voordat je op je werk arriveert, maar je snakt naar een kopje verse koffie. Je kunt geen kant op, dus een bezoekje aan een tankstation of wegrestaurant zit er niet in. Wat zou het dan heerlijk zijn als je gewoon in je eigen auto koffie zou kunnen zetten. Dat kan ook! Je hebt dan een speciale 12 V koffiezetter voor in de auto nodig!

12V koffiezetter

Koffiezetapparaten die geschikt zijn voor gebruik in de auto zijn aan te sluiten op de 12V sigarettenaansteker. Natuurlijk is de koffie in de auto minder snel klaar dan de koffie die je maakt met de koffiemachine thuis, omdat 12V niet heel krachtig is. Maar na ongeveer twintig minuten kun je genieten van een vers kopje koffie.

Doorkarren


Je hoeft er de auto niet voor uit en je kunt altijd je favoriete koffie drinken. Bovendien is het ook nog een stuk goedkoper! De prijzen van een kopje koffie bij een wegrestaurant of een tankstation zijn meestal niet misselijk, en dan is het nog maar afwachten of de koffie je smaakt.


Lekker bakkie pleur via de 12V aansluiting!
Menutuning-gids.nl
Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl