Home Blog

Archief voor 'banden en velgen'

Met een velgenborstel reinigen van velgen: onze tips!

Gepost op 30-10-2021 door Mart in Autowassen, banden en velgen
Als je banden om een fraaie set lichtmetalen velgen gemonteerd zijn hoop je dat de velgen zo lang mogelijk mooi blijven. Geef toe, een je hebt toch stalen velgen genomen omdat het er gaaf uitziet? Als je velgen regelmatig schoonmaakt hou  je ze lang mooi. Via een velgenborstel kan je het lichtmetaal goed schoon maken en houden. Maar wat is nu een goede velgenborstel? Wij zetten een aantal tips op een rijtje!

Velgenborstel: welke?

Er zijn diverse velgenborstels; langwerpige, dunne, brede, met een puntvorm om op de moeilijk  bereikbare plekken van de velg te komen. Ideaal voor het verwijderen van het verwijderen van remstof. Wacht hier niet te lang mee. Aangekoekt remslijpsel wordt steeds lastiger om te verwijderen.

Er zijn ook varianten waarbij je het einde van de borstel kunt ombuigen, dan kun je zelfs het vuil aan de achterkant van de spaken van de velg verwijderen, handig, alleen je ziet er zelf niet zoveel van…En het werkt trouwens ook niet echt goed. Wil je de achterkant van de velg ook schoonmaken? Dan zul je de velgen onder de auto moeten halen. 


Velgen schoonmaken met velgenborstel
Menutuning-gids.nl
Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl