Home Blog

Archief voor 'Xenon en led verlichting'

8 verschillen tussen xenon, led en halogeen autolampen

Gepost op 15-04-2019 door Mart in Autoverlichting, Xenon en led verlichting
Er bestaan nogal wat verschillende soorten autoverlichting. Waarschijnlijk ken je deze drie wel: xenon, led en halogeen. We leggen je  haarfijn uit wat de verschillen zijn en wanneer je bepaalde autoverlichting wel of niet mag gebruiken. Bovendien beantwoorden we de vragen: Hoe moet je xenon inbouwen? en hoe moet je led inbouwen?


Autokoplampen informatie


Goed zicht onderweg is van levensbelang. Voor jezelf, maar uiteraard ook voor je medeweggebruikers. Daarom is het slim om een
kapotte autolamp zo snel mogelijk te vervangen. Maar hoe weet je nu wat de juiste koplamp voor jouw auto is? En of de lamp daadwerkelijk kapot is? In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van autoverlichting niet stilgestaan. Waar je eerst alleen duplolampen had, die je nu hooguit nog bij oudere auto's zult tegenkomen, kwamen halogeenlampen op de markt. 

De ontwikkelingen in autoverlichting gaan snel.

Achterlichten en autoverlichting, via LED helder(der)

Gepost op 17-03-2012 door Mart in Autoverlichting, Xenon en led verlichting
Omdat LED lichten de zeer gunstige eigenschappen hebben om veel meer licht te produceren, om veel minder stroom te verbruiken.

Langere levensduur

waar nog eens bijkomt dat zij ook beter bestand zijn tegen hogere stroompieken en over een levensduur beschikken die vele malen hoger ligt dan bij een normale lamp zie je deze steeds vaker ook in de achterlichten verschijnen.

Upgrade achterlichten

De enige originele hella ombouwset met twee achterlichten en alle benodigde montage- en bevestigingsdelen.


LED lampensets & 'GT-R' lampen
Menutuning-gids.nl
Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2024 Tuning-gids.nl