Home Interieur styling I-pod in auto

Geniet nu ook van je Ipod in de auto!

Ook je i-Pod geinstalleerd in uw auto? Dat is een makkelijke klus. Alle types iPod kunnen ingebouwd worden in je auto. Je iPod wordt aangesloten op uw auto radio zodat de iPod via de radio is te bedienen, en tevens gelijk oplaad.

Aansluitbaar op elke autoradio

Je iPod kan op diverse merken autoradio's worden aangesloten, ook op originele radio's welke af fabriek in de auto zijn geinstalleerd. Indien je auto beschikt over stuur bediening dan is dat geen probleem, deze blijft gewoon functioneren.

i-pod-in-auto

Het type van de connectie kabel is afhankelijk van een aantal factoren, merk autoradio, type autoradio, merk en type auto en eventueel bouwjaar en natuurlijk het type iPod. Een Ipod koop je online bij Apple.

Monster iCarPlay-cassetteadapter

Je speelt je iPod-muziekbibliotheek af via het stereocassettedeck in uw auto. Uitstekende geluidskwaliteit! Ook onderweg genieten van de muziek op de iPod. Hiermee hebt je je favoriete muziek snel en eenvoudig binnen handbereik.
ipod-in-de-auto

Niets is zo irritant als tijdens het rijden een hele stapel cd's en cassettebandjes te moeten doorzoeken om dat ene nummer te horen. Of je nu een paar straten verderop moet zijn of door het hele land toert, met de iPod kan je de hele rit je eigen muziek draaien.

Je hoeft voor elk nummer dat je wilt horen maar één keer te draaien en te klikken. Als je dan ook nog de Monster iCarPlay aanschaft, kan je via het cassettedeck van de auto duizenden nummers afspelen,

zodat jij en je medereizigers volop van jemuziek kunnen genieten. Voor de weergave van de muziek op je iPod via de stereo-installatie in de auto stop je de iCarPlay eenvoudig in het cassettedeck.

Belangrijkste kenmerken

Cassettekop met veer zorgt voor ononderbroken contact met de kop van het cassettedeck voor een helder geluid. De kabel is ruim een meter lang, zodat jede iPod op elke gewenste plek kunt neerleggen. 24-karaats vergulde contactpunten voorkomen corrosie en garanderen optimale signaalkwaliteit.

Systeemvereisten
• Alle iPod-modellen
• Auto met stereocassettedeck

i-pod-in-auto

I-pod in de auto

  


Menu tuning-gids.nl
Gerelateerd
Audio sets
Autoradio's - overzicht van autoradio's en accessoires
Speakers
Auto speaker informatie, overzicht van typen luidspreker sets en auto speakers
MP3/DVD spelers
Mp3 en DVD speler informatie, mp3 en auto dvd spelers
Subwoofers
Subwoofers - informatie over baspijpen en subwoofers
Autozekeringen
Auto zekering - vervang zelf zekering van auto
Meer
Alle Audio sets artikelen lees je hier
Daarom Tuning Gids
Ook leuk
Carbonfolie/looks Auto interieur een carbon look geven
Meterhouders Meterhouders: in een oogopslag je motorwaarden!
Dashboard styling Dashboard verlichting: de mogelijkheden op een rijtje
Handremgreep Handremgreep upgrade? Meer stijl én betere grip
Omvormer auto 12v 12V omvormer: electronica gebruiken in de auto!

Veilig betalen met
Wij verzenden via
Keurmerk
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2017 Tuning-gids.nl