Home Audio sets Carkits

Carkits en bluetooth toepassingen in de auto

Hoewel handsfree bellen als sinds 2002 wettelijk verboden is, neemt het aantal handsfree boetes dat voor niet-handsfree telefoneren wordt uitgeschreven nog steeds toe. Dat is niet nodig, want met een eenvoudig en vaak goedkoop te verkrijgen carkit bel je altijd zoals de politie dat wil: met je handjes aan het stuur.

Als je handsfree wilt bellen, zijn er een aantal mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een headset (een koptelefoon met een microfoontje) op te zetten, of om de speakerfunctie te gebruiken die op een beetje telefoon wel te vinden is. Sommige gebruikte auto's hebben de luxe om over een compleet ingebouwd telefoonsysteem te kunnen beschikken, maar de meest gebruikte oplossing is het plaatsen van een carkit.
carkits

Types

Carkits heb je in allerlei soorten en maten. Sommigen zijn alleen geschikt voor één type van één merk, anderen kunnen meerdere types toestellen van één of meer merken vasthouden.

Accessoires

Inbouwen kun je laten doen vanaf circa 249 euro, inclusief de prijs voor de carkit, wordt het hele systeem, bij wijze van aanbieding, bij je ingebouwd. Het leuke aan Carkit is dat er ook carkits worden aangeboden van minder gangbare toestellen als Philips, Sharp en Blackberry. Inbouwen kan op iedere locatie in Nederland. Wie echt specifiek op zoek is naar een carkit voor één type toestel. Halfords heeft een beperkt maar zeer scherp geprijsd assortiment. Wel zelf alles inbouwen.
carkits

Belgedrag

Overigens kun je als automobilist ook bij handsfree bellen nog staande gehouden worden als je belgedrag gevaar oplevert. Bijvoorbeeld wanneer je bij het intoetsen van een nummer begint te slingeren, je je ogen niet op de weg houdt of het overzicht verliest. Voor het voeren van belangrijke gesprekken kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de auto even stil te zetten. Meer info lees je op carkit.startpagina.nl

Carkits

Menu tuning-gids.nl
Gerelateerd
Audio sets
Autoradio's - overzicht van autoradio's en accessoires
Speakers
Auto speaker informatie, overzicht van typen luidspreker sets en auto speakers
I-pod in auto
Ipod in de auto - luister ook naar je Ipod via autoradio
Subwoofers
Subwoofers - informatie over baspijpen en subwoofers
Autozekeringen
Auto zekering - vervang zelf zekering van auto
Meer
Alle Audio sets artikelen lees je hier
Daarom Tuning Gids

Ook leuk
MP3/DVD spelers Informatie over Auto mp3 spelers en DVD spelers
Navigatie systemen / GPS Navigatiesystemen Navigatie systemen, gps, Tom Tom voor in de auto
Autoradio's Autoradio's en mp3 spelers voor in de auto
I-pod in auto Geniet nu ook van je Ipod in de auto!
Subwoofers Informatie auto subwoofers, baspijpen en speakers

Veilig betalen met
Wij verzenden via
Keurmerk
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2017 Tuning-gids.nl