Home IAMS

International Amsterdam Motor Show (IAMS) in RAI Amsterdam: 3 april t/m 7 april 2019

Na een succesvolle eerste editie van de IAMS (International Amsterdam Motor Show) vorig jaar in de RAI Amsterdam, vindt de spectaculaire motorshow dit jaar opnieuw plaats. Van 3 april tot en met 7 april 2019 zijn meer dan 200 auto's van importeurs, dealers en uit privécollecties te bewonderen in de RAI Amsterdam. 

Het accent ligt op exclusieve supercars, bijzondere klassiekers en sportieve auto's met een hoog performance gehalte. De IAMS kun je beschouwen als een gelegenheidsmuseum met auto's uit verleden, heden en toekomst, en is een evenement dat geen autoliefhebber mag missen!De eerste editie van IAMS trok meer dan 60.000 bezoekers. IAMS 2019 wordt een show die zijn gelijke niet kent in Nederland. De show is dit jaar nog groter met ruim 50.000 m2 gevuld met auto's die vrijwel nooit (meer) in het dagelijkse straatbeeld te zien zijn; van de unieke Mercedes CLK-GTR tot een bijzondere Spyker collectie en een legendarische Bugatti EB 110. Daarnaast zijn diverse Formule-1 en DTM auto's te zien, net als de meest recente modellen van onder andere Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Bentley.

De IAMS heeft tevens de wereldprimeur van het Italiaanse Novitec, de styling en tuning specialist voor Ferrari. 

De IAMS vindt plaats in hallen 1 t/m 3, 6 en 7, hier zijn de mooiste tuning-, performance-, supercars en hypercars te zien, evenals tientallen standhouders. Hal 8 is de locatie van de Live Action Arena, waar demonstraties van diverse autosport variaties plaatsvinden; van drift tot rensport en van Formule auto tot supercar. 

Voor tickets en nog meer info check je https://www.amsterdammotorshow.com/


Menutuning-gids.nl
Ook leuk

Informatie
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2019 Tuning-gids.nl