Home Blog

Archief voor 'multimedia'

Aan de slag met hoedenplankstof? Dit zijn onze tips!

Gepost op 19-12-2014 door Mart in Caraudio, multimedia
Waarom zou je nieuwe hoedenplank bekleding kopen? En moet je op bepaale zaken letten bij het bekleden van de hoedenplank? En zo ja, waarom? Hoe bevestig je een hoedenplank eigenlijk op zo'n manier dat er tijdens het rijden geen onveilige situaties ontstaan? Wij geven graag antwoord op bovenstaande en op andere vragen!

Hoedenplankstof gebruiken

Het kan voorkomen dat de hoedenplank bekleding er door jarenlang gebruik niet meer uitziet of dat je zelf gewoon toe bent aan iets nieuws. In dat geval dien je nieuwe hoedenplank bekleding kopen. Daar komt wel het één en ander bij kijken. Je kunt ervoor kiezen een volledig nieuwe te kopen die reeds is voorzien van hoedenplankstof. In dat geval hoef je hem alleen maar te monteren en ben je verder klaar.


Zwart en grijs zijn veelkomende kleuren.

Internetten in je auto, ideaal toch!

Gepost op 02-03-2012 door Mart in Caraudio, multimedia
Internet in je auto...Het is allemaal mogelijk. Als je in de file staat even je e-mail controleren, of als je voor een open brug staat je favoerite sites bekijken. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werking?
Wifi punt

Wifi in de auto is in Amerika al heel gewoon. De apparatuur is beschikbaar en de eerste resultaten zijn goed.

Maar het is nog wachten op de vergunningen om via een antenne en een wifi-verbinding breedbandinternet in de auto mogelijk te maken.

De internetverbinding wordt via de satelliet tot stand gebracht. Het is alleen wel een beetje prijzig, circa 3.500 dollar...


Binnenkort ook in Nederland, internet in je auto.

Geniet nu ook van je Ipod in de auto!

Gepost op 15-02-2012 door Mart in Caraudio, multimedia
Ook je i-Pod geinstalleerd in uw auto? Dat is een makkelijke klus. Alle types iPod kunnen ingebouwd worden in je auto. Je iPod wordt aangesloten op uw auto radio zodat de iPod via de radio is te bedienen, en tevens gelijk oplaad.
Aansluitbaar op elke autoradio

Je iPod kan op diverse merken autoradio's worden aangesloten, ook op originele radio's welke af fabriek in de auto zijn geinstalleerd. Indien je auto beschikt over stuur bediening dan is dat geen probleem, deze blijft gewoon functioneren.


Menu tuning-gids.nl
Daarom Tuning Gids
Veilig betalen met
Wij verzenden via
Keurmerk
Sitemap | Cookies | Disclaimer © Copyright 2005 - 2017 Tuning-gids.nl